Home » Doneren

Beste allemaal,
Ik wil me graag even voorstellen. Ik ben Kevin Janssen 25jaar  een energieke enthousiaste altijd positieve jonge man uit limburg.  Ik ben sinds 5 maanden mijn eigen bedrijf begonnen in voornamelijk CBD honing, wiethoning,(geheim recept uit 1950) eigen kunst (fotolijsten met verschildende soorte cannabis) en tshirts met de tekst GIVE WEED A CHANCE!!  Zo dat iedereen anders naar cannabis gaat kijken!! En natuurlijk betaalbaar blijft voor iedereen 
Wilt u cannabis een kans geven ? 
Help ons bedrijf groter te maken en cannabis een kans te geven
 
 
Wat willen wij?
 Gezonde visie op cannabis!! ZEG JA TEGEN CANNABIS
Allereerst willen wij edibles cannabis toegankelijk maken voor een grote groep mensen die niet willen roken. En verder ligt het roken van tabak in horecagelegenheden natuurlijk al tijden onder vuur. Vaporisers en tabaksvervangers slaan niet bij alle consumenten aan. Ook het roken van pure joints is voor veel cannabisliefhebbers geen optie. Mysteryweedshoney is een mooi alternatief!! In plaats van het roken van een joint met tabak! 
Mysteryweeds honing is heerlijk in de thee of koffie. 
Verder is het ook heerlijk om honing toe te voegen in allerlei gerechten zoals, salade's, desserts, pannenkoeken en veel !!!